Pagina principala / Noutăţi / Membrii Consiliilor Consultative ale Copiilor din 10 raioane și-au dat întîlnire la Soroca

Membrii Consiliilor Consultative ale Copiilor din 10 raioane și-au dat întîlnire la Soroca

27 mai 2017

150 de copii, membri ai Consiliilor Consultative a Copiilor /CCC/, din 10 raioane s-au întrunit la Soroca pentru a face schimb de experiență și diseminare a bunelor practici în activitatea acestora, dar și pentru a stabili acțiunile și obiectivele pentru perioada următoare de activitate. Evenimentul a fost organizat de AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” /PPFC/, în cadrul Proiectului ”Familie puternică pentru fiecare copil”, finanțat de USAID.

La eveniment au participat copii din CCC din raioanele: Cahul, Călăraşi, Căuşeni, Făleşti, Nisporeni, Orhei, Sîngerei, Soroca, Teleneşti și Ungheni.

Consiliile Consultative ale Copiilor au fost create de AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” în cadrul Proiectului ”Familie puternică pentru fiecare copil”, finanțat de USAID. Misiunea CCC este de a face auzită vocea copiilor în fața adulților și, mai presus de orice, de a-i ajuta pe copii să-și cunoască drepturile.

Proiectele care se referă la această ştire