Pagina principala / Susţineţi-ne

Susţineţi-ne

Fiecare copil are dreptul la familie, unde să simtă suportul celor dragi, dragostea şi aprecierea lor. Astfel copilul se dezvoltă armonios, crează relaţii sănătoase cu semenii şi cu comunitatea.

Te îndemnăm să contribui la asigurarea dreptului copilului la familie. Prin donaţii, voluntariat şi implicare poţi schimba viaţa unui copil care este în risc de a fi separat de familia sa.

Vezi mai jos modalităţile în care te poţi implica.
şi nu uita că ...
Tu faci viitorul!

 • Apeluri

  Apeluri

  În acest compartiment este plasată informaţia despre apelurile pentru susţinerea unor iniţiative curente de colectare de fonduri. Află cum poţi să te implici să faci lumea mai bună.

 • Donează Acum

  Donează Acum

  P4EC implementează proiecte care au ca scop consolidarea familiilor de a avea grijă de copiii lor. Cînd un copil este în riscul de a rămîne de unul singur din cauza unor circumstanţe în care se află familiile lor, noi avem grijă să împuternicim familiile şi să prevenim plasarea copiilor în instituţii rezidenţiale. Separarea copiilor de famiile lor poate fi evitată. Împreună le putem asigura un viitor alături de cei dragi, iar implicarea ta poate avea un impact benefic asupra vieţii unui copil. Vezi mai jos cum te poţi implica.

 • Parteneriat corporativ

  Parteneriat corporativ

  Campaniile de colectări de fonduri pentru copiii cu diferite necesităţi au unit împreună multă lume bună, astfel stabilindu-se relaţii de colaborare cu diferite întreprinderi şi companii.

 • Voluntariat

  Voluntariat

  Vei activă într-o organizaţie care investeşte în persoane. Creştem împreună şi vei fi susţinut să-ţi manifeşti cunoştinţele, abilităţile şi iniţiativele.

 • Telefonul copilului

  Telefonul copilului

  Telefonul Copilului este o modalitate eficientă de identificare timpurie a riscurilor, problemelor cu care se confruntă copiii şi tinerii. Acest serviciu permite aplicarea în timpul potrivit a măsurilor pentru înlăturarea consecinţelor nefavorabile condiţionate de conflictele intrafamiliale, evadărilor de acasă, tentativelor de suicid. Un singur apel poate salva viaţa unui copil. Implică-te!