Pagina principala / Susţineţi-ne

Susţineţi-ne

Fiecare copil are dreptul la familie, unde să simtă suportul celor dragi, dragostea şi aprecierea lor. Astfel copilul se dezvoltă armonios, crează relaţii sănătoase cu semenii şi cu comunitatea.

Te îndemnăm să contribui la asigurarea dreptului copilului la familie. Prin donaţii, voluntariat şi implicare poţi schimba viaţa unui copil care este în risc de a fi separat de familia sa.

Vezi mai jos modalităţile în care te poţi implica.
şi nu uita că ...
Tu faci viitorul!

 • Campanii 2%

  Campanii 2%

  Noi credem într-o lume în care copiii cresc în familii responsabile, conștiente şi puternice. O lume în care comunitatea împreună cu profesioniștii, factorii de decizie își unifică eforturile, acționează împreună şi oferă suport pentru bunăstarea copilului și familiei.

  În fiecare an avem posibilitatea de a dona pentru o cauză socială, fără a plăti nimic în plus, prin simpla redirecționare a 2% din impozitul pe venit, ajutând astfel familii aflate în situaţie dificilă să poată avea grijă de copiii lor, ACASĂ!

  Împreună putem dărui copiilor speranţă!

 • Parteneriat corporativ

  Parteneriat corporativ

  Campaniile de colectări de fonduri pentru copiii cu diferite necesităţi au unit împreună multă lume bună, astfel stabilindu-se relaţii de colaborare cu diferite întreprinderi şi companii.

 • Voluntariat

  Voluntariat

  Vei activă într-o organizaţie care investeşte în persoane. Creştem împreună şi vei fi susţinut să-ţi manifeşti cunoştinţele, abilităţile şi iniţiativele.

 • Telefonul copilului

  Telefonul copilului

  Telefonul Copilului este o modalitate eficientă de identificare timpurie a riscurilor, problemelor cu care se confruntă copiii şi tinerii. Acest serviciu permite aplicarea în timpul potrivit a măsurilor pentru înlăturarea consecinţelor nefavorabile condiţionate de conflictele intrafamiliale, evadărilor de acasă, tentativelor de suicid. Un singur apel poate salva viaţa unui copil. Implică-te!