Pagina principala / Noutăţi / Consiliul Naţional Consultativ al Copiilor (CNCC) își salută noii membri.

Consiliul Naţional Consultativ al Copiilor (CNCC) își salută noii membri.

21 aprilie 2016

În perioada 15 – 17 aprilie curent, Consiliului Naţional Consultativ al Copiilor de pe lângă Ministerul Muncii Protecției Sociale și Familiei s-a întrunit în cadrul unui nou atelier de lucru.

Atelierul a început cu urări de bun-venit adresate noilor membri recrutați să facă parte din acest Consiliu. Totodată, tinerii începători au fost familiarizați cu Convenția ONU cu privire la drepturile copiilor, cu domeniile de bunăstare a copilului și au stabilit împreună cu ceilalți membri, care ar fi rolul lor în cadrul CNCC.

Pe parcursul celor trei zile de lucru, pe lângă jocuri și distracții, tinerii au avut ocazia de a-și cunoaște mai bine noua echipă, au fost implicați în activități de consolidare a echipei și a capacităților de promovare, monitorizare și raportare a activităților proprii.

Atelierul a finalizat cu înmânarea certificatelor de absolvire pentru tinerii care au făcut parte din CNCC.

La momentul actual, Consiliul numără 35 de membri din diferite raioane ale țării. CNCC a fost creat în anul 2015, cu suportul AO „Parteneriate pentru fiecare copil”, în cadrul proiectului „Familie puternică pentru fiecare copil”, implementat în colaborare cu Guvernul Republicii Moldova şi 11 raioane din țară, cu susținerea financiară a USAID.

Proiectele care se referă la această ştire