Pagina principala / Noutăţi / SERVICIUL SOCIAL DE SPRIJIN PENTRU FAMILIILE CU COPII. GHID DE SUPORT PENTRU APLICARE PRACTICĂ

SERVICIUL SOCIAL DE SPRIJIN PENTRU FAMILIILE CU COPII. GHID DE SUPORT PENTRU APLICARE PRACTICĂ

19 mai 2017

Acest ghid reprezintă un suport metodologic care conţine descrierea procedurilor de prestare, organizare şi funcţionare a Serviciului social de sprijin pentru familiile cu copii și are scopul de a explica criteriile, principiile, procedurile administrative şi operaţionale de prestare a serviciului, pentru a asigura implementarea Regulamentului-cadru și a Standardelor minime de calitate ale serviciului.

  • Serviciul de asistență parentală profesionistă. Ghid de suport pentru aplicare practică.
  • Organizarea și funcționarea Comisiei pentru protecția copilului aflat în dificultate. Ghid de suport pentru aplicare practică.
  • Mecanismul de supervizare profesională în asistența socială. Ghid de suport pentru aplicare practică.
  • Managementul de caz. Ghid de suport pentru aplicare practică.
  • Serviciul social de sprijin pentru familiile cu copii. Ghid de suport pentru aplicare practică.

Acest material a fost elaborat în cadrul Proiectului ”Familie puternică pentru fiecare copil” implementat de AO „Parteneriate pentru fiecare copil” în colaborare cu Guvernul Republicii, prin intermediul Advancing Partners & Communities (acord Nr. APC-GM-0028), în cadrul unui acord de cooperare (Nr. AID-OAA-A-12-00047) finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, pe o perioadă de 5 ani, valabil din 1 octombrie 2012.

GHIDUL SERVICIUL SOCIAL DE SPRIJIN PENTRU FAMILIILE CU COPII. GHID DE SUPORT PENTRU APLICARE PRACTICĂ

Proiectele care se referă la această ştire