Pagina principala / Noutăţi / Comitetele locale de conducere a Proiectului ”Familie puternică pentru fiecare copil” se întrunesc în ședințe

Comitetele locale de conducere a Proiectului ”Familie puternică pentru fiecare copil” se întrunesc în ședințe

3 noiembrie 2016

Comitetul local de conducere a Proiectului ”Familie puternică pentru fiecare copil” al raionului Călărași s-a întrunit miercuri, 2 noiembrie curent, în ședință ordinară. În celelalte 10 raioane, în care este implementat proiectul menționat, întrunirile vor avea loc pe parcursul lunii noiembrie.

Proiectul ”Familie puternică pentru fiecare copil” este implementat de AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” /PPFC/ cu suportul USAID, în colaborare cu Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerul Educației și raioanele: Cahul, Călărași, Căușeni, Fălești, Nisporeni, Orhei, Rezina, Sîngerei, Soroca, Telenești și Ungheni.

În cadrul ședințelor, reprezentanţii PPFC împreună cu factori de decizie şi conducători ai instituţiilor relevante de nivel raional discută activităţile desfăşurate, care au fost incluse în planurile de activitate pentru anul curent şi aprobă planurile de lucru pentru anul 2017. Agenda întrunirilor include subiecte ce ţin de progrese în dezvoltarea serviciilor sociale la nivel de fiecare raion, instruiri şi programe noi implementate cu suportul PPFC (Modelul Național de Practici ”Acțiuni corecte – ÎMPREUNĂ – pentru fiecare copil”, Programul de susținere psiho-sociala PANDA), etc.

Comitetele locale de conducere sunt create cu scopul de a asigura sustenabilitatea acţiunilor proiectului, de a ghida strategic procesul de implementare a proiectului la nivel local şi să faciliteze procesul de luare a deciziilor în vederea realizării obiectivelor comune.

Proiectele care se referă la această ştire