Pagina principala / Noutăţi / Pregătirea resurselor umane în cadrul DASPF pentru prestarea serviciilor de îngrijire alternativă de tip familial

Pregătirea resurselor umane în cadrul DASPF pentru prestarea serviciilor de îngrijire alternativă de tip familial

11 martie 2016

30 de formatori care urmează să desfășoare activități de instruire pentru solicitanții la funcția de asistent parental profesionist și a asistenților parentali profesioniști au participat, recent, la un curs de instruire de două zile. Evenimentul a fost organizat de AO "Parteneriate pentru fiecare copil" în colaborare cu AO “Asistența Parentală Profesionistă – Suport pentru copii”, pentru reprezentanți ai Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei /DASPF/ din 11 raioane pilot ale proiectului "Familie puternică pentru fiecare copil".

Cursul de instruire menționat face parte dintr-o serie de module de formare a formatorilor în cadrul DASPF, pentru prestarea serviciilor de îngrijire alternativă de tip familial.

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului "Familie puternică pentru fiecare copil", finanțat de USAID şi implementat de AO "Parteneriate pentru fiecare copil".

Proiectele care se referă la această ştire