Pagina principala / Noutăţi / AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” solicită oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință

AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” solicită oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință

18 decembrie 2023

AO Parteneriate pentru fiecare copil” organizează la data de 23.01.2024 un eveniment pentru un grup de aproximativ 60 persoane, în cadrul proiectului: ”Edificarea unei societăți în care fiecare fată și băiat își realizează potențialul la maximum cu respect și demnitate”, implementat cu suportul financiar al Uniunii Europene, în raioanele Cantemir, Cimișlia, Taraclia și Ștefan Vodă.

Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului menționat, solicităm oferte de preț pentru o locație în or. Chișinău, care să ofere sală de conferință dotată cu echipament necesar pentru desfășurarea activității (ecran, proiector, etc) și să asigure alimentația (prânz, pauze de cafea) pentru minimum 60 persoane.

Selectarea furnizorului se va efectua in baza principiului ”calitate - preț”.

Cerințe față de companii

Companii naționale înregistrate oficial, cu capacitate demonstrată de a răspunde cerințelor indicate mai sus.

Procedura de aplicare

Companiile interesate urmează să expedieze oferta la adresa de e-mail: vspancioc@p4ec.md cu subiectul „Concurs de oferte pentru alimentare, sală de conferință”. Pentru întrebări adiționale, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 068177345 (Valeria Spancioc).

Data limită a recepționării cererilor este 29.12.2023.

Proiectele care se referă la această ştire