Pagina principala / Noutăţi / Comitetele locale de conducere din cele 11 raioane s-au întrunit în şedinţe

Comitetele locale de conducere din cele 11 raioane s-au întrunit în şedinţe

20 ianuarie 2016

Comitetele locale de conducere a Proiectului "Familie puternică pentru fiecare copil", implementat de AO "Parteneriate pentru fiecare copil", în colaborare cu 11 raioane din Republica Moldova, s-au întrunit în şedinţe ordinare. În cadrul acestora, reprezentanţii organizaţiei împreună cu factori de decizie şi conducători ai instituţiilor relevante de nivel raional au discutat despre activităţile desfăşurate, care au fost incluse în planurile de activitate şi au aprobat planurile de lucru pentru anul 2016.

Agenda şedinţelor a inclus subiecte ce ţin de activităţi realizate în cadrul proiectului la nivel de fiecare raion, monitorizarea procesului de reintegrare a copiilor din instituţiile rezidenţiale lichidate, procesul de incluziune şcolară a copiilor, progrese în dezvoltarea serviciilor sociale, instruiri şi programe noi, etc.

Comitetele locale de conducere sunt create cu scopul de a asigura sustenabilitatea acţiunilor proiectului, de a ghida strategic procesul de implementare a proiectului la nivel local şi să faciliteze procesul de luare a deciziilor în vederea realizării obiectivelor comune.

Proiectele care se referă la această ştire