Pagina principala / Noutăţi / Tabără de vară pentru tineri consilieri

Tabără de vară pentru tineri consilieri

27 iunie 2016

Membrii Consiliului Național Consultativ al Copiilor /CNCC/ și ai Consiliilor Consultative ale Copiilor /CCC/ din 10 raioane vor participa în perioada 27 iunie-8 iulie curent, la o tabăra de vară organizată de AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” /PPFC/.

Natalia Semeniuc, consultant în participarea copiilor în cadrul PPFC, a menționat că și în acest an la tabără sunt așteptați peste 200 de copii, care vor participa la mai multe activități de instruire şi distractiv-culturale. ”Participarea la tabără le oferă o ocazie membrilor consiliilor să comunice, să facă schimb de idei cu privire la activităţile realizate pe parcursul unui an și să stabilească activități pentru perioada următoare”.

Tabăra se va desfăşura în două ture pentru CNCC şi CCC din raioanele Cahul, Călăraşi, Căuşeni, Făleşti, Nisporeni, Orhei, Sîngerei, Soroca, Teleneşti și Ungheni.

Evenimentul este organizat în cadrul Proiectului ”Familie puternică pentru fiecare copil”, implementat de PPFC cu susținerea financiară a USAID.

Consiliul Național Consultativ al Copiilor și Consiliile Consultative ale Copiilor din cele 10 raioane reprezintă o formă de asociere a copiilor și tinerilor, care le permite să-și exprime opiniile și să realizeze propriile proiecte care să corespundă intereselor și necesităților comunităților lor.

Proiectele care se referă la această ştire