Pagina principala / Noutăţi / AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” solicită oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință

AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” solicită oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință

16 martie 2023

AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” organizează în zilele de 31 martie – 1 aprilie 2023, și 18 -19 aprilie 2023 în cadrul proiectului ”Asigurarea bunăstării copiilor in instituțiile de învățământ din Moldova” implementat cu suportul financiar al Consiliului Norvegian pentru Refugiați, 2 instruiri pentru două grupuri de până la 100 de persoane fiecare.

Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentelor menționate, solicităm oferte de preț pentru o locație în afara orașului Chișinău, care să includă cazare în camere single și duble, alimentație (mic dejun, prânz, cină, pauze de cafea) și asigurarea a cel puțin 4 săli de conferință, cu o capacitate de nu mai puțin de 25 persoane, dotate cu echipament necesar pentru desfășurarea instruirilor (ecran, proiector, etc).

Selectarea furnizorului se va efectua in baza principiului ”calitate - preț”.

Cerințe față de companii

Companii naţionale înregistrate oficial, cu capacitate demonstrată de a răspunde cerințelor indicate mai sus.

Procedura de aplicare

Companiile interesate urmează să expedieze oferta la adresa de e-mail: vspancioc@p4ec.md cu subiectul „Concurs de oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință”. Pentru întrebări adiționale, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 068177345 (Valeria Spancioc).

Data limită a recepționării cererilor este 26.03.2023.