Pagina principala / Noutăţi / Un nou grup de mămici pentru participarea la Programul ”Mellow Parenting”

Un nou grup de mămici pentru participarea la Programul ”Mellow Parenting”

12 martie 2019

AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” (PPFC) lansează un nou grup pentru mămici cu bebeluși, cu vârsta de până la 18 luni, din mun. Chișinău, pentru participarea la Programul de educație parentală ”Mellow Parenting”.

Programul prevede 14 sesiuni de grup, câte o sesiune pe săptămână, la care părinții participă împreună cu copiii lor. Programul are loc în sesiuni de grup, care includ prelegeri și discuții interesante privind dezvoltarea copiilor, diferite aspecte care apar în viața mămicilor după apariția copilașilor în viața lor, activități comune cu participarea mamelor și copiilor lor, cum ar fi servirea mesei, activități creative, etc.

Programul ”Mellow Parenting” are drept scop de a sprijini părinții în dezvoltarea competențelor parentale la diferite etape de dezvoltare a copilului, începând cu cea prenatală, şi până la vârsta preșcolară și se bazează pe principiile de atașament, învăţare socială și teoria comportamentului cognitiv.

Mămicile care doresc să participe la acest program pot transmite un mesaj de solicitare la adresa de email: office@p4ec.md, sau să telefoneze la numărul 069662123, până la data de 20 martie 2019.

PPFC are o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea programelor axate pe prevenirea abandonului şi a instituţionalizării copiilor, reabilitarea socială şi integrarea lor în familie, scopul final fiind de a asigura un viitor sigur şi protejat copiilor care sunt sau riscă să fie separaţi de familie şi comunitate.

Proiectele care se referă la această ştire