Pagina principala / Susţineţi-ne

Susţineţi-ne

Fiecare copil are dreptul la familie, unde să simtă suportul celor dragi, dragostea şi aprecierea lor. Astfel copilul se dezvoltă armonios, crează relaţii sănătoase cu semenii şi cu comunitatea.

Te îndemnăm să contribui la asigurarea dreptului copilului la familie. Prin donaţii, voluntariat şi implicare poţi schimba viaţa unui copil care este în risc de a fi separat de familia sa.

Vezi mai jos modalităţile în care te poţi implica.
şi nu uita că ...
Tu faci viitorul!

 • Parteneriat corporativ

  Parteneriat corporativ

  Campaniile de colectări de fonduri pentru copiii cu diferite necesităţi au unit împreună multă lume bună, astfel stabilindu-se relaţii de colaborare cu diferite întreprinderi şi companii.

 • Voluntariat

  Voluntariat

  Vei activă într-o organizaţie care investeşte în persoane. Creştem împreună şi vei fi susţinut să-ţi manifeşti cunoştinţele, abilităţile şi iniţiativele.

 • Telefonul copilului

  Telefonul copilului

  Telefonul Copilului este o modalitate eficientă de identificare timpurie a riscurilor, problemelor cu care se confruntă copiii şi tinerii. Acest serviciu permite aplicarea în timpul potrivit a măsurilor pentru înlăturarea consecinţelor nefavorabile condiţionate de conflictele intrafamiliale, evadărilor de acasă, tentativelor de suicid. Un singur apel poate salva viaţa unui copil. Implică-te!