Pagina principala / Noutăţi / AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” solicită oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință

AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” solicită oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință

23 februarie 2024

AO Parteneriate pentru fiecare copil” organizează în perioada 11.03.2024 - 12.03.2024 un eveniment pentru un grup de aproximativ 60 persoane, în cadrul proiectului: ”Asigurarea bunăstării copiilor in instituțiile de învățământ din Moldova”, implementat cu suportul financiar al Consiliului Norvegian pentru Refugiați.

Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului menționat, solicităm oferte de preț pentru o locație în afara orașului Chișinău, care să ofere cel puțin 3 săli de conferință dotate cu echipament necesar pentru desfășurarea activităților (ecran, proiector, etc), cazare în camera single și duble și să asigure alimentația (mic dejun, prânz, cină, pauze de cafea) pentru minimum 60 persoane pe zi.

Selectarea furnizorului se va efectua in baza principiului ”calitate - preț”.

Cerințe față de companii

Companii naționale înregistrate oficial, cu capacitate demonstrată de a răspunde cerințelor indicate mai sus.

Procedura de aplicare

Companiile interesate urmează să expedieze oferta la adresa de e-mail: vspancioc@p4ec.md cu subiectul „Concurs de oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință”. Pentru întrebări adiționale, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0681 77 345 - Valeria Spancioc.

Data limită a recepționării cererilor este 06.03.2024.