Pagina principala / Noutăţi / Programul de instruire „Managementul schimbării”

Programul de instruire „Managementul schimbării”

20 iunie 2014

Programul de instruire „Managementul schimbării”, desfăşurat pentru personalul şcolii auxiliare din or. Nisporeni a avut ca obiectiv dezvoltarea abilităţilor de gestiune a procesului de schimbare prin care trece instituţia.

O atenţie deosebită a fost acordată discutării subiectelor precum: Etapele procesului schimbării, Motivele rezistenţei la schimbare, Tipuri de acceptare a schimbării şi Metode de depăşire a rezistenţei la schimbare.

Participanţii s-au implicat activ în discutarea acestor subiecte şi în activităţile practice ale programului de instruire, dezvoltîndu-şi astfel o înţelegere corectă asupra fundamentelor reformării sistemului rezidenţial, precum şi achiziţionînd compentenţele necesare pentru implementarea unui plan coerent şi structurat de transformare a instituţiei în care activează.

Acest eveniment a fost desfăşurat în cadrul proiectului „Familie puternică pentru fiecare copil” finanţat de USAID şi implementat de către Consiliul Raional Nisporeni şi AO Parteneriate pentru Fiecare Copil.