Pagina principala / Noutăţi / AO "Parteneriate pentru fiecare copil" solicită oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință

AO "Parteneriate pentru fiecare copil" solicită oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință

24 august 2023

În cadrul proiectului "Asigurarea bunăstării copiilor în instituțiile de învățământ în Moldova" implementat cu suportul financiar al Consiliului Norvegian pentru Refugiați, AO Parteneriate pentru fiecare copil" organizează în zilele de 22-23 septembrie 2023, instruire, în afara orașului Chișinău, pentru un grup, de până la 65 de persoane, cu asigurarea cazării, alimentării și sălilor de conferințe.

Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului menționat, solicităm oferte de preţ pentru cazare în camere single și duble, alimentație (mic dejun, prânz, cină, pauze de cafea) și asigurarea a 3 săli de conferință, cu o capacitate de nu mai puțin de 20 persoane, dotate cu echipament necesar pentru desfășurarea instruirilor (ecran, proiector, etc).

Selectarea furnizorului se va efectua în baza principiului "calitate - preț".

Ofertele vor fi transmise până la data de 08 septembrie 2023, la adresa de e-mail: vspancioc@p4ec.md sau depuse fizic la sediul AO "Parteneriate pentru fiecare copil", la adresa: Mun. Chișinău, str. M. Kogălniceanu 75, of 3.