Pagina principala / Proiecte şi Resurse / Centrul de informare

Arată totul

Centrul de informare

 • 23.11.2012

  Conferinţa copiilor dedicată serviciului de Asistenţă parentală profesionistă.

  La data de 19 noiembrie 2012, copiii din toată ţara au luat parte la o Conferinţă a Copiilor. În cadrul Conferinţei au participat 35 copii ce sunt îngrijiţi în cadrul familiilor de asistenţă parentală profesionistă şi 10 copiii din cadrul Consiliilor Consultative ale Copiilor din Călăraşi, Făleşti şi Ungheni.
 • 23.11.2012

  Conferinţa naţională a practicienilor şi profesioniştilor implicaţi în prestarea serviciului de asistenţă parentală profesionistă

  Peste 110 asistenţi parentali profesionişti şi 60 specialiști în protecţia copilului şi familiei din întreaga ţară s-au întrunit la 19 noiembrie curent, la Chişinău, în cadrul unei conferinţe naţionale a practicienilor şi profesioniştilor implicaţi în prestarea Serviciului de asistenţă parentală profesionistă în Republica Moldova
 • 11.09.2012

  Membrii CCC evaluează serviciile sociale pentru copii

  Membrii Consiliilor Consultative ale Copiilor din Călăraşi, Făleşti şi Ungheni au evaluat situaţia copiilor plasaţi în serviciile de asistenţă parentală profesionistă şi casa de copiii de tip familie. Rapoartele de monitorizare sînt prezentate reprezentanţilor autorităţilor publice locale responsabili de prestarea acestor servicii în scopul îmbunătăţirii calităţii lor.
 • 03.09.2012

  Lansarea oficială a Asociaţiei obşteşti ”Parteneriate pentru fiecare copil”

  AO «Parteneriate pentru fiecare copil» împreună cu Ministerul Muncii,Protecţiei Sociale şi Familiei a organizat joi, 24 mai 2012, Conferinţa Internaţională «Practici moderne în îngrijirea alternativă a copiilor».
 • 07.08.2012

  Şcoala de vară 2012

  În perioada 2-6 iulie 2012 a fost organizată o şcoală de vară pentru membrii Consiliilor Consultative ale Copiilor din Călăraşi, Făleşti şi Ungheni. Scopul evenimentului a fost de a consolida competenţele membrilor CCC.
 • 17.08.2011

  Tabăra de vară 2011

  În iunie 2011, membrii Consiliilor Consultative ale Copiilor (CCC) au beneficiat, timp de o saptamină, de o şcoală de vară. Acest eveniment a dat posibilitate copiilor, membrii CCC din Călăraşi, Făleşti şi Ungheni să se cunoască unii pe alţii, să facă schimb de experienţă şi planuri de viitor.