Pagina principala / Susţineţi-ne / Parteneriat corporativ

Parteneriat corporativ

Colaborarea cu “Parteneriate pentru fiercare copil” va fi o dovadă de responsabilitate socială asumată de compania Dvs. Susţinînd astăzi copiii vulnerabili, transmiteţi un mesaj pozitiv partenerilor şi clientilor dumneavoastră de azi şi de mîine.  Sîntem o echipă responsabilă şi profesionistă, dedicată şi apreciată atît în ţară, cît şi în afara ţării.

Devino partener

Cu o donaţie, o companie poate susţine o campanie, activitatea instituţională a “Parteneriate pentru fiecare copil” sau poate alege un proiect pe care să îl facă “Propriu”, implicîndu-se la etapa iniţială, în procesul de implementare şi finisare. Astfel, compania va avea posibilitatea să monitorizeze întreg ciclu al proiectului, să vadă rezultatele, acoperind costurile de implementare a proiectului, demonstrînd astfel orientarea filantropică a companiei şi activitatea sa de responsabilitate socială.

Beneficii fiscale

Amintiţi-vă că generozitatea Dvs este răsplătită. Donaţia companiei pentru AO“Parteneriate pentru fiecare copil” este scutită de impozite. Pentru că noi ţinem mult la partenerii cu care lucrăm şi credem că parteneriatul cu noi trebuie neapărat să fie reciproc avantajos, vă vom asista în întocmirea actelor pentru a ne asigura că donaţie făcută va fi scutită de impozite.

Voluntariat corporativ

Putem implementa un program de implicare a angajaţilor în activităţi de sensibilizare şi colectări de fonduri. Modalităţi de participare sunt multe: organizare de colete interne, programul lunar de donaţii din salariu, pînă la activităţi mai complexe,ca de exemplu organizarea unui maraton sportiv pentru colectările de fonduri în beneficiul copiilor rămaşi fără îngrijire părintească.

Contactaţi-ne

Vă rugăm să luaţi legătura cu noi la office@p4ec.md sau la nr tel: +373 (22) 23 86 69, +373 (22) 23 33 77 pentru mai multă informaţie.