Pagina principala / Noutăţi / PPFC a fost aproape de copii şi de 1 iunie

PPFC a fost aproape de copii şi de 1 iunie

1 iunie 2015

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, marcată tradiţional la 1 iunie, AO "Parteneriate pentru fiecare copil" (PPFC) a desfăşurat mai multe activităţi interesante, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

Astfel, la 31 mai curent, PPFC a participat în cadrul evenimentului organizat de Ministerul Educaţiei, Centrul Republican pentru Copii şi Tineret "Artico" şi UNICEF Moldova, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din capitală. Susţinuţi de voluntarii organizaţiei am reuşit să informăm mai mulţi părinţi şi bunici despre activitatea organizaţiei şi proiectele implementate. Fiecare dintre cei care ne-au vizitat în cortul PPFC au primit materiale informative şi câte un mic cadou din partea organizaţiei.

Cele mai multe activităţi au fost organizate pentru copii, care au avut posibilitatea să picteze, să participe în diverse concursuri şi ocupaţii distractive, să construiască turnuri şi case, să-şi scrie visele pe o coală de hârtie, etc. Activităţile au fost organizate cu ajutorul animatorilor de la Centrul educaţional "Ingenium".

În următoarea zi, la 1 iunie, puşi pe fapte bune, alături de cei trei voluntari am luat-o dis-de-dimineaţă, înspre Criuleni, acolo unde ne aştepta o sală arhiplină, cu părinţi şi copii, care abia aşteptau să înceapă concertul – un recital cu numere artistice de excepţie, oferit de îndrăgitul interpret Adrian Ursu şi micile vedete ale raionului Criuleni.

Proiectele care se referă la această ştire