Pagina principala / Noutăţi / AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” solicită oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință

AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” solicită oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință

29 mai 2023

AO Parteneriate pentru fiecare copil” organizează în perioada 5-7 iulie 2023, în cadrul proiectului ”Edificarea unei societăți în care fiecare fată și băiat își realizează potențialul la maximum cu respect și demnitate” implementat cu suportul financiar al Uniunii Europene, școala de vară pentru membrii CCC din raioanele Cantemir, Cimișlia, Taraclia și Ștefan Vodă.

Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului menționat, solicităm oferte de preț pentru o locație în afara orașului Chișinău, care să includă cazare, alimentare (mic dejun, prânz, cină, pauze de cafea) asigurarea unei săli de conferință, dotată cu echipament necesar pentru desfășurarea activităților (ecran, proiector, etc).

Selectarea furnizorului se va efectua in baza principiului ”calitate - preț”.

Cerințe față de companii

  • Companii naționale înregistrate oficial;
  • Capacitatea de a găzdui și a asigura alimentarea pentru un număr de cel puțin 70 persoane;
  • Existenta sălilor de conferință dotate cu echipamentul necesar pentru organizarea instruirilor.

Procedura de aplicare

Companiile interesate urmează să expedieze oferta la adresa de e-mail: vspancioc@p4ec.md cu subiectul „Concurs de oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință”. Pentru întrebări adiționale, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 068177345 (Valeria Spancioc).

Data limită a recepționării cererilor este 11.06.2023.

Proiectele care se referă la această ştire