Pagina principala / Noutăţi / Concurs de selectare a unei companii pentru elaborarea spotului video, audio şi a infograficelor

Concurs de selectare a unei companii pentru elaborarea spotului video, audio şi a infograficelor

21 ianuarie 2015

Asociaţia Obştească „Parteneriate pentru fiecare copil” (PPFC) anunţă concurs de selectare a unei companii, care va realiza un spot video, unul audio şi infografice în cadrul Proiectului “Familie puternică pentru fiecare copil”. Proiectul este finanţat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) care va fi implementat în Republica Moldova de PPFC pînă în iunie 2017.

Scopul realizării produselor media constă în promovarea dreptului copilului la familie şi necesităţii susţinerii şi consolidării familiei în Republica Moldova pentru a îmbunătăţi siguranţa, bunăstarea şi dezvoltarea copiilor, inclusiv al celor lipsiţi de îngrijire familială adecvată. Acestea vor sprijini informaţional implementarea proiectului ”Familie puternică pentru fiecare copil”, pentru a atinge următoarele obiective:

  • La nivel de ţară, susţinerea autorităţilor publice centrale şi locale pentru a oferi la circa 100 000 de copii, care sînt în situaţie de risc de a fi separaţi de familie sau sînt lipsiţi de îngrijirea părinţilor, şanse sporite de a rămîne în familia lor consolidată sau de a fi plasaţi într-un mediu familial alternativ adecvat, protector şi permanent.
  • La nivel local susţinerea a 11 autorităţi publice locale în prevenirea separării de familiile lor a 4,000 de copii şi asigurarea creşterii a 3,000 de copii lipsiţi de îngrijire părintească în familii alternative, care să le ofere căldură şi siguranţă.

Grupuri ţintă: factori de decizie, public general, beneficiari, specialişti în protecţia drepturilor copiilor, asistenţi sociali, reprezentanţii autorităţii publice locale şi centrale, personalul instituţiilor, cadre didactice, medici, poliţişti, formatori de opinie: jurnalişti, preoţi etc.

Rezultate/produse aşteptate:

Compania selectată va dezvolta conceptul şi va elabora produse media:

  • Spot video subtitrat în limbile rusă şi engleză;
  • Spot audio în limba română;
  • Trei infografice

Candidaţii interesaţi sunt invitaţi sa depună dosarul complet care va include:

  • Copia certificatului de înregistrare;
  • CV-ul companiei;
  • Portofoliul companiei;
  • Oferta financiară în lei (cu TVA la cota 0).
Cerinţe faţă de candidaţi:
  • Experienţă în domeniu de minim doi ani;
  • Experienţă în crearea produselor video, audio şi infografice;
  • Experienţa de promovare a mesajelor sociale;
  • Experienţa de colaborare cu sectorul asociativ.
Depunerea dosarelor:

Ofertele se prezintă în 2 exemplare, original şi copie, în plicuri sigilate diferite. Plicul cu „originalul” ofertei şi plicul cu „copia” ofertei vor fi sigilate într-un plic adăugător. Câştigătorul va fi înştiinţat în termen de 2 zile de la data aprobării rezultatelor evaluării. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate. Doar compania selectată va fi contactată.

Vă rugăm să prezentaţi ofertele la sediul „Parteneriate pentru fiecare copil”, mun. Chişinău, str. Kogâlniceanu 75, of.3,7, MD-2009, cu menţiunea “Concurs - Elaborarea spot video şi audio” pînă la data de 16 februarie 2015, ora 17.00.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la adresele email office@p4ec.md, vlavric@p4ec.md, sau la numărul de telefon: 022-23-86-69.

Proiectele care se referă la această ştire