Pagina principala / Proiecte şi Resurse / Rapoarte şi publicaţii

Rapoarte şi publicaţii

 • 03.03.2014

  Reintegrarea copiilor: Studiul longitudinal privind desfăşurarea procesului de reintegrare a copiilor din RM

  Acest raport conţine rezultatele unui studiu realizat pe parcursul a 22 de luni, cu privire la reintegrarea copiilor din sistemul rezidenţial de îngrijire din Moldova. Acest studiu a fost realizat de Parteneriate pentru Fiecare Copil, cu suportul reţelei de ONG-uri naţionale Familie pentru Fiecare Copil. Studiul complet care, de asemenea, examinează reintegrarea copiilor străzii din Mexic şi a copiilor implicaţi în munci casnice din Nepal, are scopul de a identifica elementele de succes în strategiile de reintegrare durabilă a copiilor lipsiţi de îngrijire părintească, prin cercetarea procesului de reintegrare în patru faze.
  Studiul_reintegrarea_copiilor
 • 31.01.2014

  "Parteneriate pentru fiecare copil" caută un consultant naţional

  "Parteneriate pentru fiecare copil" caută un consultant naţional, care să realizeze o evaluare a situaţiei copiilor cu deficienţe de auz în Republica Moldova, cu accent special pe accesibilitatea sistemului existent de educaţie preşcolară şi şcolară şi pe rezultatele atinse de aceşti copii în aceste instituţii speciale de învăţământ.
  TORs_national consultant
 • 31.01.2014

  "Parteneriate pentru fiecare copil" caută un consultant internaţional

  "Parteneriate pentru fiecare copil" caută un consultant internaţional, care să realizeze o evaluare a situaţiei copiilor cu deficienţe de auz în Republica Moldova, cu accent special pe accesibilitatea sistemului existent de educaţie preşcolară şi şcolară şi pe rezultatele atinse de aceşti copii în aceste instituţii speciale de învăţământ.
  TOR_international_consultant_Final