Pagina principala / Noutăţi

Ştiri

  • 29.12.2014

    Asociaţia „Parteneriate pentru fiecare copil” organizează o serie de ateliere de consolidare a capacităţilor echipelor DASPF

    În zilele de 22 şi 23 decembrie 2014, Asociaţia „Parteneriate pentru fiecare copil” a organizat un atelier de lucru cu participarea echipelor din cadrul Direcţiilor de Asistenţă Socială pentru Protecţia Familiei (DASPF) în implementarea Serviciului Sprijin Familial, conform standardelor minime de calitate recent aprobate şi a mecanismului de supervizare profesională.

  • 23.12.2014

    Un nou Consiliu Consultativ cu participarea copiilor a fost constituit la Orhei

    Avem cu ce! Sună materialist, dar este şi un sentiment de împlinire, de bucurie şi, de ce nu, de orgoliu când, ajunşi la sfârşit de an, ne numărăm bobocii şi pronunţăm, plini de entuziasm: 180! Nu este doar un număr, ci un rezultat care vorbeşte despre munca noastră, despre parteneriatele pe care am reuşit să le creăm, să le menţinem şi să le extindem de-a lungul anilor, iar, mai nou să creăm mici grupuri de boboci, cum sunt copiii din Consiliile Consultative locale din opt (din 10) regiuni unde este prezentă A.O. „Parteneriate pentru fiecare copil”.

  • 21.11.2014

    Vizită de studiu în Edinburg, Scoţia

    Reprezentanţi ai Parteneriate pentru Fiecare Copil /PPFC/, Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi ai autorităţilor publice locale din raioanele Soroca, Cahul, Ungheni, Orhei şi Făleşti au întreprins, recent, o vizită de studiu în Edinburg, Scoţia.