Pagina principala / Noutăţi

Ştiri

 • 17.12.2013

  Asistenţa Parentală Profesionistă din Moldova – noi realizări şi perspective

  Recent, a fost înregistrată Asociaţia “Asistenţa Parentală Profesionistă – Suport pentru copii”, ce şi-a propus dezvoltarea unei reţele profesionale în domeniul îngrijirii alternative, de tip familial, destinate copiilor aflaţi în situaţie de risc. Asociația - va servi drept o platformă profesională destinată tuturor persoanelor, organizațiilor implicate şi interesate în acest domeniu.

 • 05.08.2013

  Un serviciu social comunitar cu şanse mari de extindere la nivel naţional

  Asistenţa Parentală Profesionistă este un serviciu social adoptat armonios la nevoile copilului şi familiei, oferind încredere, sprijin şi progres - este declaraţia unui grup de specialişti şi practicieni în protecţia dreptului copilului întruniţi recent în cadrul unui atelier de lucru organizat de AO „Parteneriate pentru fiecare copil”.

 • 25.07.2013

  Un viitor mai sigur pentru fiecare copil

  Serviciile sociale menite să prevină separarea copiilor de familii – constituie garanţia unui viitor mai sigur pentru fiecare copil, este concluzia exprimată de participanţii seminarului de instruire „Susţinerea autorităţilor locale din RM în acordarea serviciilor alternative de tip familial copiilor lipsiţi de îngrijirea părintească” desfăşurat la Făleşti în perioada 3-5 iulie şi 17-19 iulie.

 • 23.07.2013

  Consiliile Consultative ale Copiilor- tot mai tari şi mai decişi

  A.O.Parteneriate pentru fiecare copil a organizat o nouă ediţie a şcolii de vară pentru membrii Consiliilor Consultative ale Copiilor din raioanele Călăraşi, Făleşti,Ungheni