Pagina principala / Noutăţi

Ştiri

  • 17.12.2013

    Asistenţa Parentală Profesionistă din Moldova – noi realizări şi perspective

    Recent, a fost înregistrată Asociaţia “Asistenţa Parentală Profesionistă – Suport pentru copii”, ce şi-a propus dezvoltarea unei reţele profesionale în domeniul îngrijirii alternative, de tip familial, destinate copiilor aflaţi în situaţie de risc. Asociația - va servi drept o platformă profesională destinată tuturor persoanelor, organizațiilor implicate şi interesate în acest domeniu.

  • 15.10.2013

    Experiența Moldovei in domeniul dezinstituționalizării atractiva pentru Tadjikistan

    În perioada 7 -11 octombrie, Parteneriate pentru fiecare copil a găzduit o delegaţie din Tajikistan, care a avut in componenţa sa factori de decizie şi specialişti din domeniul protecţiei copilului, reprezentanţi ai societăţii civile. Vizita a fost organizată la solicitarea organizaţiei internaționale Healthprom, si a avut drept scop schimbul de experienţă privind dezinstituţionalizarea copiilor şi dezvoltarea sistemului de protecţie a copilului axat pe creşterea în familie şi în comunitate.

  • 26.03.2013

    Asistentii Parentali Profesionisti au beneficiat de o instruire de două zile în Chişinău, la 19, şi 20 martie, 2013

    14 asistenti parentali profesionişti împreună cu specialiştii în protecţia drepturilor copilului, responsabili de dezvoltarea serviciului, din raioanele Teleneşti, Anenii Noi, Şoldăneşti şi Nisporeni au beneficiat de o instruire de două zile organizată de AO „Parteneriate pentru fiecare copil” în Chişinău, la 19, şi 20 martie, curent.