Pagina principala / Proiecte şi Resurse / Rapoarte şi publicaţii

Rapoarte şi publicaţii

 • 22.07.2016

  Buletin electronic Nr 10 Ediție Specială

  Ediția din luna mai a Buletinului Electronic realizat de AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” este dedicată, în exclusivitate, Conferinței Internaționale „Asigurarea dreptului la familie pentru fiecare copil: provocări și soluții”Zece ani de la lansarea reformei sistemului de protecție a copilului în Republica Moldova.
  Buletin_informativ_10_Editie_speciala_Conferinta-mai_2016
 • 29.07.2015

  Buletin electronic Nr 6

  Buletinul electronic al AO “Parteneriate pentru fiecare copil”, pentru luna iunie 2015
  Buletin_informativ_PPFC_iunie_2015
 • 31.05.2012

  Ghid pentru copii "Liniile Directoare ONU pentru ingrijirea alternativa a copiilor"

  Ghid pentru copii: Liniile Directoare ONU pentru îngrijirea alternativă a copiilor reprezintă un document adaptat pe înţelesul copiilor. Mesajul de bază al lucrării rezidă în faptul că fiecare copil trebuie să crească în familie, iar atunci cînd acest lucru este imposibil statul este obligat sa-i asigure protecţie în cadrul unor servicii de alternativă, cît mai apropiate de mediul familial.
  Ghidul pentru copii
 • 12.10.2011

  RAPORT cu privire la evaluarea serviciilor sociale destinate copiilor şi familiilor

  RAPORT cu privire la evaluarea serviciilor sociale destinate copiilor şi familiilor în raioanele Făleşti, Călăraşi, Ungheni
  Social_services_survey_ultima varianta_FINAL_ro
 • 01.01.2011

  Studiul calitativ "Protecţia drepturilor copiilor lipsiţi de îngrijire părintească sau care sunt expuşi riscului de a fi separaţi de familie"

  Studiul calitativ "Protecţia drepturilor copiilor lipsiţi de îngrijire părintească sau care sunt expuşi riscului de a fi separaţi de familie"

  Protection_children_research