Pagina principala / Noutăţi

Ştiri

  • 29.07.2015

    Buletin informativ iunie 2015

    PPFC lansează un nou număr al buletinul informativ al AO “Parteneriate pentru fiecare copil”, pentru luna iunie 2015.

  • 03.07.2015

    Şcoala de vară pentru cei mai activi 200 de copii din ţară

    Membrii Consiliilor Consultative ale Copiilor (CCC) din 9 raioane ale ţării (Ungheni, Făleşti, Călăraşi, Cahul, Teleneşti, Sîngerei, Căuşeni, Orhei, Soroca) şi membrii Consiliului Naţional Consultativ al Copiilor (CNCC) s-au întrunit şi în acest an, în cadrul unei şcoli de vară, unde au avut ocazia să împărtăşească experienţe şi să-şi consolideze abilităţile de monitorizare şi evaluare a politicilor şi programelor locale, centrate pe respectarea drepturilor copilului.

  • 25.06.2015

    Conceptul Cadrului de bunăstare a copilului „Acţiuni corecte – ÎMPREUNĂ – pentru fiecare copil” discutat cu partenerii PPFC

    Reprezentanţi ai Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, factori de decizie şi specialişti cu atribuţii în domeniul protecţiei drepturilor copilului din 11 raioane ale republicii au discutat recent, în cadrul unui atelier de lucru, conceptul Cadrului de bunăstare a copilului „Acţiuni corecte – ÎMPREUNĂ – pentru fiecare copil”. Acesta urmează a fi pilotat de „Parteneriate pentru fiecare copil” (PPFC), sub egida MMPSF, după care va putea fi integrat în politicile şi practicile naţionale de lucru care vizează familia şi copilul.

  • 09.06.2015

    Tabără de vară pentru cei mai activi copii

    În perioada 22 iunie-3 iulie curent, 200 de copii, membri ai Consiliilor Consultative ale Copiilor (CCC) şi ai Consiliului Naţional Consultativ al Copiilor (CNCC) vor participa la o tabără de vară organizată de AO „Parteneriate pentru fiecare copil” (PPFC).

  • 25.05.2015

    Atelier de lucru pentru jurnalişti din presa naţională şi locală

    "Parteneriate pentru fiecare copil" (PPFC) a organizat un atelier de lucru pentru jurnalişti din presa naţională şi locală, la care au participat reprezentanţi ai MMPSF, ME şi ai APL din cele 11 raioane beneficiare ale Proiectului „Familie puternică pentru fiecare copil”, implementat de PPFC cu suportul financiar al USAID.

  • 27.03.2015

    Parteneriate pentru fiecare copil a lansat şirul de instruiri pentru desfăşurarea programului educaţional destinat copiilor din familiile afectate de alcoolism

    Pe parcursul lunii martie curent, AO “Parteneriate pentru fiecare copil” (PPFC) a organizat un şir de instruiri pentru formarea persoanelor care vor realiza programul de asistenţă psiho-socială pentru copii din familii afectate de alcool. În acest scop au fost selectate şi instruite în jur de 30 de persoane din raioanele în care va fi pilotat acest program: Ungheni, Orhei, Călăraşi,Teleneşti şi Făleşti.